Werkwijze

Om jou of jullie echt te kunnen helpen vind ik het erg belangrijk om een goede klik te hebben. Vertrouwen is noodzakelijk om met elkaar aan verandering te kunnen werken. Een kennismakingsgesprek is daarom altijd gratis. Je kunt daarin ontdekken of dat vertrouwen ontstaat en  je verder in gesprek wilt. Wanneer je besluit een aantal gesprekken aan te gaan, starten we met een intakegesprek en krijg je een aantal vragenlijsten toegestuurd. Na het intakegesprek wordt een inschatting gemaakt van het aantal gesprekken en maken we afspraken over de frequentie. Als tijdens de gesprekken blijkt dat er meer gesprekken nodig zijn, maken we daar nieuwe afspraken over.

De methodiek die gehanteerd wordt is de Total Balance methode. Afhankelijk van je vraag verdiepen we ons in jouw verleden, het heden en de toekomst: Hoe ben jij de persoon geworden die je nu bent, wat motiveert je en wat kost je juist veel energie, wat zijn je kwaliteiten en valkuilen? Afhankelijk van jouw hulpvraag staan we langer stil bij het één of het ander.

Wat altijd centraal staat is wie jij bent, waar jij energie van krijgt en wat er voor zorgde dat je die energie bent kwijtgeraakt. We richten ons ook altijd op de toekomst: welke dromen koester je, welk werk past echt bij jou, wat heb je nodig om duurzaam in balans te blijven?