Voor wie


De ene dag is de andere niet. Er zijn momenten dat de dingen vanzelf lijken te gaan, maar het kan ook tegenzitten. Over het algemeen kunnen we daar prima mee omgaan. Toch kan het ook voortduren: je bent al lange tijd niet gelukkig in je baan, maar je weet niet precies waar het aan ligt. En welke baan past dan wel?

Je was gelukkig in je relatie maar de laatste tijd wordt het  steeds slechter. Het lijkt alsof je steeds verder uit elkaar groeit. Hoe verder?

Er zijn veel veranderingen in je leven waardoor het lijkt alsof er meer gebeurt dan je aan kunt. Waar haal je de energie vandaan om weer te relativeren en positief te blijven? 

Op momenten in je leven kan de vraag je overvallen: waar doe ik het eigenlijk allemaal voor? Is God er? En wie is Hij dan?

Loop jij hierdoor vast in je dagelijks leven? Of zijn er andere redenen waardoor jij uit je evenwicht bent en op zoek bent naar coaching, motivering en steun? Ik ga graag met je in gesprek om de oorzaken te ontdekken én de manier waarop je dit kunt veranderen!


GH|PersonalCoaching richt zich op mensen  die vastlopen in hun leven en weer in balans willen komen.
GH|PersonalCoaching gelooft, dat wanneer jij jezelf (weer) leert waarderen zoals je door God gemaakt bent, met alles wat je hebt meegemaakt, maar ook met je kwaliteiten, passies en alles wat uniek is aan jouw persoon, jij de balans in jouw leven hervindt.

 

Zowel zakelijk als particulier             I          Voor problemen op alle levensgebieden            I          Gelovig of juist op zoek naar zingeving


‘En God schiep de mens naar zijn beeld; naar Gods beeld schiep Hij hem’  Genesis 1: 26