Referenties

Jantien, 38

Gerard is een integer iemand, bevlogen, begaan met de ander. Zoekend naar het echte Leven, in zichzelf en in de ander. 
Dat wat Gerard onderscheidend maakt, is zijn eigenheid; zijn rustige en doordenkende houding, afgewisseld met een zekere directheid en spontaniteit. Soms melancholisch en dan oernuchter, die tweeledigheid. Ik heb hem leren kennen als iemand die 'de dingen niet neemt zoals ze zijn'... maar zelf zijn eigen weg zoekt. Hij prikkelt de ander om dit ook te doen. Hij geeft je geen antwoorden, maar helpt je op gang, je eigen gedachten te vormen, je eigen weg te zoeken. Daarbij kan hij direct en confronterend zijn, zodat je de realiteit als vanzelf onder ogen ziet. 

Wat ik persoonlijk gehad heb aan gesprekken, zijn de eerlijke vragen die je ook jezelf stelde: je eigen zoeken en dat delen. En oprecht benieuwd zijn, naar... hoe zie jij dat dan. 
Die gesprekken hielpen mij, om mezelf nieuwe inzichten te geven. En... dat het uiteindelijk om het echte Leven gaat!


Robert, 48

Gerard is een goede luisteraar, hetgeen maakt dat je je snel op je gemak bij hem voelt en nog belangrijker, dat je je gehoord voelt.
Vanuit verschillende invalshoeken, benaderingen, en uitgaand van jouw verhaal, is hij in staat om je aan het nadenken te zetten. Hij stelt vragen, waar je zelf niet op zou komen. Daardoor kom je al gaande het gesprek tot verrassend nieuwe inzichten en filter je aspecten die je tot dan toe niet op de voorgrond had gezien.

Gerard kan goed aansluiten, maar voelt ook haarfijn aan wanneer je een duwtje nodig hebt. Zijn coachingsstijl is subtiel en transparant, en zeker afgestemd op wie hij voor zich heeft. Als het sterk confronterend moet zijn, zal hij er ook niet omheen draaien. Vanwege zijn transparantie weet je altijd waarom hij wat doet, en wat zijn overwegingen zijn. Super prettig.

Gerard ken ik als een integere professional, die weloverwogen handelt. Hij is secuur, stipt, flexibel, analytisch, relatiegericht en wijs.


Jorien, 36

Gerard is een coach bij wie je je snel op je gemak voelt. Hij creëert een veilige sfeer waarin niet geoordeeld wordt. Zijn humor brengt ontspanning. Hij is analytisch, luistert aandachtig en door het stellen van goede vragen krijg je meer inzicht in persoonlijke processen. Hij combineert zijn professionele deskundigheid met zorgvuldige en persoonlijke betrokkenheid. Gerard schuwt de confrontatie niet en is tegelijkertijd sensitief voor het proces wat je doormaakt en de gevoelens die hierbij naar boven komen. Hij helpt je om je inzichten te vertalen naar haalbare en concrete doelen. Hierdoor groei je in vertrouwen en kom je daadwerkelijk verder.