Over mij

Mijn naam is Gerard Harskamp. Ik ben 37 jaar, getrouwd, vader van twee dochters en woonachtig in Woudenberg (Utr).
Sinds 2016 oprichter en eigenaar van praktijk voor coaching en counseling ‘GH|PersonalCoaching’.
Ik houd ervan mensen te ontmoeten en vind het mooi als ik hen zie ontwikkelen naar hun eigenlijke bestemming.

In 2004 heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond, waarna ik aan de slag ben gegaan binnen de jeugdzorg. Werken met mensen en zeker ook met jonge mensen heeft mijn hart. De afgelopen 1 1 jaar heb ik diverse managementfuncties vervuld en in dit kader de studie Bedrijfskundig Management gedaan.

In mijn werk heb ik veel coachingsgesprekken kunnen voeren met cliënten en werknemers, om hen te helpen ontdekken wie ze zijn en welke kwaliteiten ze hebben. Ook naast mijn werk ontmoette ik steeds vaker mensen die om uiteenlopende redenen vastgelopen waren in hun studie, werk, relatie en in de persoonlijke ontwikkeling.

Van nature sluit ik gemakkelijk bij mensen aan, kan ik me goed inleven en ben ik resultaatgericht en doortastend in mijn manier van gesprek voeren. Na een aantal gesprekken konden coachees vaak weer verder door zicht te krijgen op o.a. de eigen persoonlijkheid, zelfbeeld, levensovertuiging, passies, kwaliteiten, communicatiestijlen, energievreters en boosters. 

Deze gesprekken gaven mij zoveel voldoening dat ik aanvullend op de opleiding Maatschappelijk Werk de opleiding tot Total Balance Coach gevolgd heb bij Total Balance Coaching. Een opleiding met veel aandacht voor de manier waarop we geschapen zijn, ieder met eigen  talenten. Ieder is uniek in kwaliteiten, passies en voorkeuren. Ik help je graag dat te ontdekken en tot je bestemming te komen. 

Welkom, ook voor een vrijblijvende kennismaking!